Secret City Filmwedstrijd

Klant: Filmhuis Het Domein
Werkzaamheden: grafisch ontwerp voor print en digitaal
Tools: Photoshop, Illustrator, Indesign, HTML/CSS

Op initiatief van Museum Het Domein in Sittard vond er een expositie plaats over geheime plekken in de gemeente Sittard-Geleen. Naar aanleiding van deze expositie werd door het filmhuis een filmwedstrijd georganiseerd voor amateurfilmmakers. Voor de filmwedstrijd ontwierp ik promotiemateriaal dat bestond uit posters, flyers en een nieuwsbrief met alle benodigde informatie. Voor de drie winnaars van de wedstrijd maakte ik de prijzen bestaande uit een oud filmblik met print erop. Het uitgangspunt van het ontwerp was een al bestaande foto, aangeleverd door het museum. De foto gaf een goede sfeer, dus werd het verdere ontwerp minimalistisch gehouden.