Creativiteit, diversiteit
& uitdagingen.

Wonend en werkend in Eindhoven(NB) houd ik me voornamelijk bezig met het ontwikkelen van websites voor kleine bedrijven en particulieren. Begonnen als grafisch vormgever en filmmaker merkte ik als snel dat er vraag was naar het ontwikkelen van websites van A tot Z. Niet alleen het ontwerp maken, maar ook het creëren van content. Juist dat laatste wordt vaak onderschat. In de huidige online wereld waar miljoenen sites online staan is het moeilijk om gevonden te worden wanneer je content niet staat als een huis!

Ik ben gespecialiseerd in copywriting, fotografie en het ontwikkelen van websites via WordPress om samen met klanten websites te ontwikkelen met inhoud die gevonden worden.     

Door de jaren heb ik gewerkt voor en met een divers scala aan bedrijven in de zorg, bouw en techniek. Deze variatie maakt mijn werk uitdagend en interessant, want iedere sector brengt zijn eigen uitdagingen en regels mee. Daarbij vind ik het leuk om bestaande websites, waarvan de content of structuur beter kan, opnieuw te ontwikkelen. 

Doordat ik een breed scala en werkzaamheden biedt, ben ik niet afhankelijk van derden en kan ik snel werken.

OVER MIJ

Stephanie van den Brand
Creatief, ondernemend, flexibel

Wanneer ik niet aan het werk ben houd ik mij graag bezig met andere creatieve bezigheden zoals pottenbakken op de pottendraaiersschijf (met nogal wisselend resultaat) of het bewerken van oude analoge foto’s om er weer nieuw leven in te blazen. Ook ben ik een fervent cultuurliefhebber en daarom ben ik regelmatig bij een expositie of in het filmhuis te vinden.