De Bundeling

De website van de praktijk voor fysiotherapie de Bundeling in Brunssum was sterk verouderd. Voor mij de opdracht om een nieuwe responsive website te ontwikkelen in lijn met hun al bestaande huisstijl. De Bundeling heeft een rijk archief van artikelen over verschillende vormen van fysiotherapie die zij graag terugzagen op de website om hun patiënten meer informatie te bieden over aandoeningen en behandelingen.

Naast het ontwikkelen van de website maak ik voor de Bundeling ook een bijzondere groepsfoto, een presentatie voor in de wachtruimte en het kortste reclamefilmpje ooit. Deze wordt afgespeeld in een grote bioscoop in Kerkrade. 

Opdrachtgever

De Bundeling 

Werkzaamheden

Webdesign
Fotografie 
Grafisch ontwerp

Tools

WordPress
Photoshop
Indesign
Keynote

Groepsfoto

De Bundeling bestaat uit een enthousiast team van medewerkers dat zich over meerdere locaties in Zuid-Limburg verspreidt. Het was dan ook een moeilijke opgave om iedereen op één foto te krijgen. De oplossing? Alle medewerkers zijn alleen, of met maximaal drie personen, gefotografeerd. Door de achtergrond digitaal weg te vegen kon de groepsfoto gemaakt worden. Op de achtergrond zijn verschillende elementen uit het logo van de Bundeling toegevoegd. Zo werd het een mooi geheel dat ook nog eens prima past bij de huisstijl.   

In de wachtruimte van de Bundeling hangt een groot televisiescherm. Ik kreeg de vraag om een presentatie te ontwikkelen waarin meer wordt verteld en te zien is over de praktijk, de medewerkers en de behandelingen die zij bieden.

Het is een verzameling van foto’s van de praktijk, medewerkers in combinatie met teksten die kort de behandelingen aanstippen. Het idee hiervan is om de mensen naar de website te wijzen waar men meer informatie kan vinden.