Holkatrade

Het in het zuiden van het land gelegen Holkatrade is een ambitieus familiebedrijf. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in het plaatsen van kozijnen en deuren.
Ik kreeg van hun de vraag of ik de al bestaande website verder kon uitwerken. Er was al een website maar deze miste overzicht door de verschillende werkzaamheden van het bedrijf. Het was voor de bezoeker niet eenvoudig producten te vinden en de desbetreffende pagina te bezoeken. Ik heb meer overzicht gebracht door het hoofdmenu uit te breiden en op de home-pagina alles aan te stippen wat zij doen, zie het als een soort samenvatting van al hun werkzaamheden. Verder hebben we een portfolio pagina gemaakt om daar hun uitgevoerde werk te tonen. 

Opdrachtgever

Holkatrade

Werkzaamheden

Grafisch ontwerp
Webdesign
Fotobewerking
Tekstbewerking

Tools

WordPress
Photoshop
Indesign

Flyers

De keuze om nieuwe kozijnen of deuren te laten plaatsen is natuurlijk nooit ‘zomaar’ gemaakt. Klanten hebben daar tijd voor nodig om alles op rij te zetten. Zo ontstond de behoefte vanuit Holkatrade om een flyer achter te laten bij (potentiële) klanten.

Ik ontwierp en schreef de teksten voor twee flyers. Een A5 gevouwen flyer en een. A5 drieluik. Ook dit geheel in de visuele identiteit die er al was 

.