Services

Ik werk voor een variatie van zelfstandig ondernemers en (kleine) ondernemingen in Limburg en Noord-Brabant. Ik ben breed georiënteerd zodat ik een groot pakket kan bieden voor betaalbare prijzen. Omdat twee meer weten dan één werk ik regelmatig samen met andere professionals, zoals een Back-end developer en copywriter, om de beste resultaten te bereiken.

Grafisch ontwerp: ik werk vanuit het idee ‘vorm volgt inhoud’. We kijken eerst naar jouw bedrijf of werkzaamheden; wie ben je, wat doe je en wat bied je. Naar aanleiding daarvan kijken we welke content nodig is en dan gaan we kijken hoe we een logo, visitekaartje, website of iets anders gaan vormgeven.

Fotografie: een foto zegt meer dan duizend woorden, zeker in de wereld anno 2018, een tijd waarin we meer dan ooit ‘plaatjes kijken’. Ik werk op locatie en met natuurlijk licht. Mijn stijl is natuurlijk en spontaan. Ik vind het belangrijk dat je je echte zelf ook terug ziet op de foto. Ik maak portretfoto’s voor zowel zakelijk- als privégebruik.

Grafisch ontwerp | Print

flyers, brochure, poster, boeken, huisstijl, logo, visitekaartjes, uitnodigingen, geboortekaartjes, advertenties, standbouw

Fotografie

beeldbewerking, portretfotografie

Grafisch ontwerp | Digitaal

responsive webdesign, e-signatures, nieuwsbrieven, (advertentie)banners, presentaties (Powerpoint)